top of page
  • Фото автораAQS Group

Нафта дорожчає на тлі очікування заяв ФРС

Reuters повідомляє, що сьогодні ціни на нафту зросли, відновившись після двох сесій втрат.


Причина: очікування "яструбиних" заяв ФРС у другій половині дня і можливе поповнення запасів нафти в США переважили побоювання щодо попиту в Китаї.


Зміна цін:

  • ф'ючерси на нафту Brent виросли на 35 центів до $76,25 за барель,

  • на нафту West Texas Intermediate (WTI) на 34 центи до $71,53.


Повідомлення ANZ Research: "Ми очікуємо, що голова ФРС Пауелл виступить з яструбиним піврічним звітом перед Конгресом, що відображає середній прогноз щодо підвищення процентних ставок в найближчі місяці та більш стійкої інфляції в найближчій перспективі".


На засіданні правління ФРС у Вашингтоні у вівторок, керівники ФРС заявили про зосередження їхньої уваги на зниженні занадто високої інфляції, щоб економіка США змогла повернутися до стійкого зростання. Це також може стимулювати попит на нафту.


Energy Клаудіо Галімберті: "Єдина причина, чому я вважаю, що ціни поки що не ростуть (стабільно), полягає в тому, що дані з Китаю все ще залишаються неясними. Проте, стимули вже є, і я ставлю на те, що вони будуть ефективними для відродження економіки, а разом з ними ми матимемо сильне зростання попиту в другому півріччі".


Також він додав: "Що стосується засідання ФРС, то тут також немає впевненості, але з останніми даними по інфляції на рівні 4%, у них є простір для оптимізму".


0 переглядів0 коментарів

留言


bottom of page