top of page
  • Фото автораAQS Group

Найбільша нафтосервісна компанія повністю припиняє постачання до РФ

Найбільша нафтосервісна компанія SLB, відома як Schlumberger, оголосила про припинення надання послуг та постачання нафтообладнання в росію з усіх своїх підприємств.


Як зазначено на сайті компанії, причина цього рішення пов'язана з посиленням міжнародних санкцій та продовженням попередньої заборони постачати свою продукцію та технології з США, ВБ, ЄС та Канади до РФ.


Пресслужба компанії: "SLB серйозно ставиться до своєї відповідальності у дотриманні законів про контроль експорту та економічні санкції, і залишається у суворій відповідності з міжнародною спільнотою у засудженні та заклику до припинення війни в Україні".


Раніше, з березня 2022 року компанія оголосила про те, що не буде вкладати нові інвестиції та впроваджувати нові технології у РФ й працюватиме на російському ринку, дотримуючись міжнародних санкцій.


Нагадаємо, що такі компанії як Halliburton і Baker Hughes, які також входять до найбільших нафтосервісних компаній, вже залишили ринок РФ, водночас Weatherford скоротила присутність і розірвала деякі контракти.


6 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page